Eljour Solna

När du har besvär med elen i Solna är vi redo att hjälpa dig! har du en strömlös bostad eller ett mindre problem med tvättmaskinen är våra kunniga elektriker snabbt på plats. Oavsett tid på dygnet garanterar vi snabb och professionell hjälp med vår eljour i Solna. 

Ring oss: 073 – 632 39 97

Hjälp 24/7

Vi är behöriga elektriker enligt svensk elstandard av Elsäkerhetsverket som erbjuder akut hjälp. Oavsett om du är privatperson eller ett företag finns vi här tillgängliga för dig – inget elprojekt är för litet eller för stort. Vår eljour i Solna är alltid på standby.

Snabba och effektiva elektriker i Solna!

Är du i behov av snabb elassistans med elinstallation, felsökning eller service? Vi på Södertörns Elektriker är alltid redo att ge dig den hjälp du behöver – stort som smått! Som elektriker med eljour i Solna garanterar vi snabba installationstider och finns där för dig genom hela processen, oavsett om det handlar om ett mindre eller projekt. Vi finns även tillgängliga i Stockholm, Årsta & Hägersten.

Fyll i kontaktformuläret eller ring oss så tar vi reda på hur vi som elektriker i Solna kan hjälpa just dig! Oavsett om du är privatperson eller ett företag finns vi här för dig – inget elprojekt är för litet eller för stort.

Ring oss: 073 – 632 39 97
elektriker årsta - södertörn

Vilka är vi?​

Vi på Södertörns Elektriker är ett företag som alltid sätter säkerheten och kunden i fokus. Som behöriga elektriker tar vi oss an uppdrag i hela Stockholm med omnejd av alla storlekar. Vi jobbar både med stora och små företag samt privatpersoner.

Vi lägger stor vikt vid trygghet och ser till att våra kunders tillgångar och information är väl skyddade. Vårt team består av experter som är välutbildade och utrustade med den senaste tekniken för att möta alla säkerhetsutmaningar. Samtliga av våra elektriker är behöriga enligt Elsäkerhetsverkets kriterier och innehar ID06-certifiering.

Eljour i Solna – Kontakta oss

Vi på Södertörns Elektriker erbjuder ett väldigt stort utbud av tjänster. Inget jobb är varken för stort eller för litet för oss. Tveka inte på att höra av dig!

  • Snabba och effektiva
  • Alltid nöjda kunder