Elektriker Stockholm

Välkommen till en pålitlig elektrikerfirma i Stockholm. När du väljer oss kan du vara säker på att du får hjälp av behöriga elektriker med lång erfarenhet.

Kontakta oss: 073 – 632 39 97

Våra tjänster

Vi är behöriga elektriker enligt svensk elstandard av Elsäkerhetsverket. Oavsett om du är privatperson eller ett företag finns vi här tillgängliga för dig – inget elprojekt är för litet eller för stort

Elektriker Stockholm - Verktyg
Elinstallation​

Vi är din pålitliga elektriker i Stockholm för alla typer av elarbeten – från proppskåpsbyten till  laddboxinstallationer.

Elektriker Stockholm - Verktyg
Elservice

Vi erbjuder omfattande sortiment av elservice inklusive reparationer och underhåll för att hålla dina installationer i toppskick. 

Eljour

Vi erbjuder eljour dygnet runt, alla dagar i veckan. Ring eller maila oss för att få hjälp med ditt akuta elproblem!​

Entrepenad​

Vi arbetar med entreprenad inom el, tele, säkerhet, data och belysning med nära samverkan hos kunden.

Laddstation

Vi hjälper dig att installera laddstationer för en görnare vardag. Kontakta våra behöriga elektriker.​

Elektriker Stockholm - Verktyg
Solceller

Våra behöriga tekniker hjälper dig att installera solceller. Kontakta våra behöriga elektriker.​

Snabba och effektiva elektriker i Stockholm!

Är du i behov av assistans med elinstallation, felsökning eller service? På Södertörns Elektriker är vi redo att ge dig den hjälp du behöver! Vi garanterar snabba installationstider och stödjer dig genom hela processen, oavsett om det rör sig om ett omfattande projekt eller en mindre uppgift. Vi finns även tillgängliga i Bromma, Hägersten och resterande Stockholm.

Fyll i kontaktformuläret eller ring oss så tar vi reda på hur vi som elektriker i Stockholm kan hjälpa just dig! Oavsett om du är privatperson eller ett företag finns vi här för dig – inget elprojekt är för litet eller för stort.

073-632 39 97

elektriker stockholm - södertörn

Vilka är vi?​

Vi på Södertörns Elektriker är ett företag som sätter säkerheten i fokus. Som elektriker i Stockholm tar vi oss an uppdrag av alla storlekar och arbetar med både stora och små företag samt privatpersoner. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss. Vi lägger stor vikt vid trygghet och ser till att våra kunders tillgångar och information är väl skyddade. Vårt team består av experter som är välutbildade och utrustade med den senaste tekniken för att möta alla säkerhetsutmaningar. Samtliga av våra elektriker är behöriga enligt Elsäkerhetsverkets kriterier och innehar ID06-certifiering.

Elektriker Stockholm – Kontakta oss

Vi på Södertörns Elektriker erbjuder ett stort utbud av tjänster. Inget jobb är för stort eller för litet för oss. Tveka inte på att höra av dig!

  • Snabba och effektiva
  • Alltid nöjda kunder

Frequently Asked Questions

Nedan har vi besvarat vanliga frågor som ofta uppstår kring el och elektriker. Har du fler frågor? Kontakta oss!

Kostnaden för att anlita en elektriker i Stockholm kan variera beroende på flera faktorer, inklusive typ av arbete som behövs utföras, elektrikerns erfarenhet och det arbete som krävs för att slutföra projektet. Kontakta oss för en offert på ditt projekt.


En elektriker är en yrkesperson som ansvarar för att installera, reparera och underhålla elektriska system och utrustning. De arbetar med allt från att dra ledningar och installera uttag till att felsöka och reparera elektriska problem för att säkerställa säkerhet och funktionalitet.

Elektriska installationer och reparationer kan vara farliga om de inte utförs korrekt. En kvalificerad elektriker har kunskapen och erfarenheten för att arbeta säkert och minimera risken för olyckor som elektriska stötar eller brand. Du kan utföra små elprojekt själv, men känner du dig minsta osäker rekommenderar vi alltid att kontakta en elektriker i Stockholm, för din säkerhetsskull.

Kontakta oss! 

Du når oss via mejl och telefon. Vi har certifierade elektriker i Bromma, Årsta och resten av Stockholm som kan hjälpa dig med smått till stort. 

Självklart!

Alla våra elektriker är certifierade. Det innebär att de är utbildade och har erfarenhet för att utföra jobbet. På så sätt kan du vara säker på att du får trygg och professionell hjälp när du anlitar oss. 

Se till att elektrikern som ni anlitar är licensierad och certifierad för att utföra elektriska arbeten i ditt område. Du kan även jämföra olika firmor med varandra.