Kontakt

Vi erbjuder ett brett sortiment av tjänster, stort som litet. Kontakta oss för snabb, smidig och bra hjälp!

Kontakta oss!

Är du i behov av assistans med elinstallation, felsökning eller service? På Södertörns Elektriker är vi redo att ge dig den hjälp du behöver! Vi garanterar snabba installationstider och stödjer dig genom hela processen, oavsett om det rör sig om ett omfattande projekt eller en mindre uppgift.

Fyll i kontaktformuläret eller ring oss så tar vi reda på hur vi som elektriker i Stockholm kan hjälpa just dig! Oavsett om du är privatperson eller ett företag finns vi här för dig – inget elprojekt är för litet eller för stort.

Sociala medier:

Kontaktinformation

Behöver du hjälp? Stort som litet, kontakta oss så tar vi reda på hur vi kan hjälpa dig!

Ring oss

073 – 632 39 97

Adress

Ribby alle 23a

Frequently Asked Questions

Nedan har vi besvarat vanliga frågor som ofta uppstår kring el och elektriker. Har du fler frågor? Kontakta oss!

Kostnaden för att anlita en elektriker i Stockholm kan variera beroende på flera faktorer, inklusive typ av arbete som behövs utföras, elektrikerns erfarenhet och det arbete som krävs för att slutföra projektet. Kontakta oss för en offert på ditt projekt.


En elektriker är en yrkesperson som ansvarar för att installera, reparera och underhålla elektriska system och utrustning. De arbetar med allt från att dra ledningar och installera uttag till att felsöka och reparera elektriska problem för att säkerställa säkerhet och funktionalitet.

Elektriska installationer och reparationer kan vara farliga om de inte utförs korrekt. En kvalificerad elektriker har kunskapen och erfarenheten för att arbeta säkert och minimera risken för olyckor som elektriska stötar eller brand. Du kan utföra små elprojekt själv, men känner du dig minsta osäker rekommenderar vi alltid att kontakta en elektriker, för din säkerhetsskull.

Kontakta oss! 

Du når oss via mejl och telefon. Vi har certifierade elektriker i Bromma, Årsta och resten av Stockholm som kan hjälpa dig med smått till stort. 

Självklart!

Alla våra elektriker är certifierade. Det innebär att de är utbildade och har erfarenhet för att utföra jobbet. På så sätt kan du vara säker på att du får trygg och professionell hjälp när du anlitar oss. 

Se till att elektrikern som ni anlitar är licensierad och certifierad för att utföra elektriska arbeten i ditt område. Du kan även jämföra olika firmor med varandra.