Elektriker Ekerö

Välkommen till en pålitlig elektrikerfirma i Ekerö. När du väljer oss kan du vara säker på att du får hjälp av behöriga elektriker med lång erfarenhet.

Ring oss: 073 – 632 39 97
elektriker årsta - södertörn

Vilka är vi?​

Vi på Södertörns Elektriker är ett företag som sätter säkerheten i fokus. Som behöriga elektriker tar vi oss an uppdrag av alla storlekar och arbetar med både stora och små företag samt privatpersoner. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss. Vi lägger stor vikt vid trygghet och ser till att våra kunders tillgångar och information är väl skyddade. Vårt team består av experter som är välutbildade och utrustade med den senaste tekniken för att möta alla säkerhetsutmaningar. Samtliga av våra elektriker är behöriga enligt Elsäkerhetsverkets kriterier och innehar ID06-certifiering.

Snabba och effektiva elektriker i Ekerö!

Är du i behov av elassistans med elinstallation, felsökning eller service? På Södertörns Elektriker är vi redo att ge dig den hjälp du behöver! Som elektriker i Ekerö garanterar vi snabba installationstider och stödjer dig genom hela processen, oavsett om det rör sig om ett omfattande projekt eller en mindre uppgift. Vi finns även tillgängliga i Stockholm, Årsta & Bromma.

Fyll i kontaktformuläret eller ring oss så tar vi reda på hur vi som elektriker i Stockholm kan hjälpa just dig! Oavsett om du är privatperson eller ett företag finns vi här för dig – inget elprojekt är för litet eller för stort.

073-632 39 97

Våra tjänster

Vi är behöriga elektriker enligt svensk elstandard av Elsäkerhetsverket. Oavsett om du är privatperson eller ett företag finns vi här tillgängliga för dig – inget elprojekt är för litet eller för stort

Elektriker Hägersten - Verktyg
Elinstallation​

Vi är din pålitliga elektriker för alla typer av elarbeten – från proppskåpsbyten till  laddboxinstallationer.

Elektriker Hägersten - Verktyg
Elservice

Vi erbjuder omfattande sortiment av elservice inklusive reparationer och underhåll för att hålla dina installationer i toppskick. 

Elektriker Hägersten - Verktyg
Eljour

Vi erbjuder eljour dygnet runt, alla dagar i veckan. Ring eller maila oss för att få hjälp av elektriker med ditt akuta elproblem!​

Verktyg - Eljour
Entrepenad​

Vi arbetar med entreprenad inom el, tele, säkerhet, data och belysning med nära samverkan hos kunden.

Laddstation

Vi hjälper dig att installera laddstationer för en görnare vardag. Kontakta våra behöriga elektriker.​

Verktyg - Elektriker i Årsta
Solceller

Våra behöriga tekniker hjälper dig att installera solceller. Kontakta våra behöriga elektriker.​

Elektriker Ekerö – Kontakta oss

Vi på Södertörns Elektriker erbjuder ett stort utbud av tjänster. Inget jobb är för stort eller för litet för oss. Tveka inte på att höra av dig!

  • Snabba och effektiva
  • Alltid nöjda kunder